Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 39€, in afhaalpunt
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Wratten

Wratten worden veroorzaakt door een bepaald type van het humaan papillomavirus. Dit virus is het meest actief op vochtige en onregelmatige oppervlakten. Typische plaatsen om met dit virus in contact te komen zijn zwembaden, kleedkamers, openbare douches en vloeren van sportzalen. In deze categorie vind je verschillende middelen om wratten te behandelen d.m.v. tabletten, pleisters of door ze te bevriezen. Populaire producten zijn de Pixie Pen, Excilor Behandeling Steelwratten en de Urgo Stylo voor hardnekkige wratten op de handen en voeten.

 

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Scholl Wrattenbehandeling 80ml

    Scholl Wrattenbehandeling 80ml
    Adviesprijs € 19,95
    Korting 20%
    Onze prijs € 15,96

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

In deze categorie vind je verschillende middelen (oplossing, tabletten, aanstippen, pleisters,...) tegen wratten die je zonder voorschrift kan krijgen in de online apotheek van 24pharma. De voornaamste merken in deze categorie zijn Excilor, Pixie, Wartner, Wortie en Scholl.

Wratten verdwijnen uiteindelijk gewoon vanzelf, en dit na een tweetal jaar. Uitzonderlijk kan het gebeuren dat de wratten langer blijven staan. Er bestaan verschillende types van dit virus, dus je kan meerdere malen wratten krijgen. Door het direct contact tussen het virus en je huid kan je besmet raken met wratten. Je bent het meest vatbaar voor dit virus bij beschadiging of verweking van de huid. Wratten verspreiden zich makkelijk van de ene plaats naar de andere, ze komen vaak voor in groepjes. Wratjes komen meest voor bij kinderen, vooral bij kindjes die vaak gaan zwemmen. De zogenaamde "watervratjes".