Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 39€, in afhaalpunt
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist
Merk: Mannavital

Mannavital Kyo Dophilus Multi 9 60 Capsules

Adviesprijs € 21,95
Korting 20%
Onze prijs € 17,56
Bijna uitverkocht

500 punten = € 5 extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.

Omschrijving van Mannavital Kyo Dophilus Multi 9 60 Capsules

Een zeer belangrijk aspect van een gezonde en evenwichtige darmflora is het feit dat ze een groot aantal gunstige bacteriënstammen vertoont. Dergelijke diversiteit is vaak verdwenen bij een westerse levenswijze en kan niet of zeer moeilijk verkregen worden bij de inname van een darmflorapreparaat maar één stam aanvoert. Om die reden bevat KYO DOPHILUS MULTI 9 maar liefst 9 levensvatbare stammen, waaronder de wetenschappelijk onderzochte synergie “The Friendly Trio, die heel specifiek aan humane darmreceptoren binden, zich vlot delen en snel de diversiteit van de darmflora verhogen.

Eigenschappen:

  • Bevat liefst 9 stammen, opgebouwd rond de “The Friendly Trio®”, een wetenschappelijk onderzochte synergie van darmbacteriën (KYO-DOPHILUS)
  • De darmbacteriën zijn humane stammen, niet afkomstig uit zuivel of van dierlijke oorsprong, die de maagbarrière overleven en zich specifiek hechten aan de darmreceptoren van de mens
  • Bevat gegarandeerd 6 miljard levensvatbare kiemen per 2 capsules op het moment van gebruik
  • Is een zeer stabiele formule, waarvoor geen koeling vereist is
  • Is vrij van: bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen, suiker, zout, melk, gist, gluten, soja en GMO-bestanddelen

Gebruik van Mannavital Kyo Dophilus Multi 9 60 Capsules

1. Neem 2 capsules per dag in met water, tijdens de hoofdmaaltijden.
2. Onderhoudsdosis: neem 1 capsule per dag in.


Actieve ingrediënten per 2 capsules: minimum 6 miljard levende darmflorabacteriën van specifiek humane stammen:  The Friendly Trio® (Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1en Bifidobacterium longum MM-2), in synergie met Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium infantis  M-63, Lactobacillus gasseri LAC-343, Lactobacillus rhamnosus LCS-742, Bifidobacterium breve M-16V en Bifidobacterium lactis.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan