Dit is een demo winkel. Bestellingen zullen niet verwerkt worden.

Vóór 16u besteld, morgen bezorgd
Gratis bezorging vanaf 39€, in afhaalpunt
Meer dan 350 merken
Erkende Drogist

Contactlenzen

Heel veel mensen dragen tegenwoordig een bril of lenzen. Maar na verloop van tijd moet je op controle gaan en krijg je te horen dat je eigenlijk beter een ander soort lenzen zou dragen, om zo je zicht te verbeteren en je ogen beter te verzorgen. In de meeste gevallen gaan de mensen naar een winkel om hun lenzen te bestellen, en krijgen ze daar vervolgens te horen dat ze nog niet meteen beschikbaar zijn.

Snel en eenvoudig online bestellen

In de webshop van 24pharma kun je snel en eenvoudig de juiste lenzen online kopen die bij jou passen. Het grote voordeel om je contactlenzen online te bestellen in de webshop van 24pharma is dat je in de eerste plaats je huis niet uit hoeft te komen om je lenzen te bestellen, en het tweede grote voordeel is dat je lenzen steeds meteen beschikbaar zullen zijn omdat het aanbod van 24pharma zo groot is.

Ontdek het volledige aanbod van 24pharma

Naast lenzen bestaat het online aanbod van 24pharma uit heel wat andere producten. Zo kun je in de webshop van 24pharma ook producten bestellen binnen de categorieën zoals schoonheid & verzorging, dieet & afslanken, geneesmiddelen, baby & mama, discreet, vitaminen & nutritherapie, natuurlijk gezond, EHBO & thuiszorg, …

Maak gebruik van de handige chatfunctie

De handige chatfunctie van 24pharma laat alle klanten toe om de vragen die ze hebben te stellen aan één van de medewerkers van 24pharma. Op die manier ben je meteen geholpen en kun je verder gaan met het plaatsen van je online bestelling.

1 item

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Oté Wiper 10 Reinigingstabletten

    Oté Wiper 10 Reinigingstabletten
    Adviesprijs € 17,75
    Korting 10%
    Onze prijs € 15,98

1 item

per pagina
Van laag naar hoog sorteren